Duurzame energie besparing in de industrie

E-mailadres Afdrukken PDF

petrochemische plantpetrochemische plantDLF Sustainable is specialist op het gebied van thermodynamica applicaties in de chemie, petrochemie en duurzame energie. Voorbeelden hiervan zijn zonne-energie systemen (CSP, CPV, CPVT, zonnecollectoren, zonnepanelen), WKK toepassingen, voedsel droger, slibverbrander, glas en plastic recycling, warmtewisselaar, zand drogen, gasification units. Kennis en research op het gebied van pyrolyse en Pulsed Combustion Technology, enz.
Wij kunnen u van dienst zijn met het uitvoeren van voorstudies, probleem analyse, oplossing en advies op duurzaam energie gebruik, het maken van systeemontwerpen en projektbegeleiding bij de uitvoering.
Wij hanteren een Quick Scan voor het doorlichten en analyseren van uw bedrijfsproces om verbeterpunten boven water te krijgen. windenergie bij de slufter vlakbij Rotterdamwindenergie bij de slufter vlakbij RotterdamDoorgaans valt er in de industrie nog veel energie te besparen. Onze oplossingen leveren u niet alleen rechtstreeks geld op, wat direct de winstgevendheid laat toenemen, maar komt ook het milieu ten goede.

Onze methode Sustanize begeleidt het gehele traject van analyse tot en met implementatie en onderhoud. Wij willen de Cradle to Cradle (C2C) filosofie graag gebruiken als instrument om te komen tot een duurzame inzet van energie- en grondstofbronnen van onze aarde. En dat doen wij al jaren.

 

 

Laatst aangepast op zondag, 26 januari 2020 23:39

Sustainable Technology and Environmental Solutions

You are here Home